Bazični prašek z minerali

Bazični prašek z minerali predstavlja dodatek bazični dieti in je pomoč organizmu, da lahko učinkovito odstranjuje kisline, ki so se nakopičile globoko v celicah in tkivih skozi dolga leta nepravilnega prehranjevanja.

Da lahko organizem nevtralizira odvečne kisline, črpa minerale iz svojih lastnih zalog (natrij, kalij, magnezij, kalcij). Tako lastno telo osiromaši za dragocene minerale, kar sčasoma privede do kroničnih in degenerativnih bolezni.

Minerale si “sposodi” iz vitalnih organov in kosti za to, da lahko nevtralizira kisline in jih varno odstrani iz telesa.

Bazični prašek PUR – vrne minerale telesu

Magnezij, kalij, cink, kalcij in vitamin D3 so pomembna hranila, ki so odgovorna za številne naloge v našem telesu. Vsakdanja prehrana nam žal ne ponudi teh hranil, vsaj v zadostni količini ne.

Bazični prašek Pur nudi dopolnilo za pomanjkanje teh ključnih mineralov in vitamina D3.

Predstavljajte si, kako malo je potrebno, da naredite veliko za vaše zdravje!

Samo dvakrat dnevno vmešajte eno merico bazičnega praška PUR v kozarec vode in dobili boste 4 najpomebnejše minerale in izdatno dozo vitamina D, ki ga vsi tako zelo potrebujemo.

Izmed vseh bazičnih praškov ima največ magnezija, cinka in vitamina D!

Bazični prašek PUR je povsem naraven – prijetnega in svežega okusa.

V njem ne boste našli nič, kar ni naravnega.
Ta bazični prašek je najbolj čist izdelek na trgu.

Minerali so v obliki citratov, kot jih najdete v sadju. In take telo najlažje absorbira.

Z dvema mericama bazičnega praška PUR boste prejeli več naravnih mineralov, kot jih dobite v 23 jabolkih! (razen kalija)

Za razliko od večine drugih bazičnih praškov, boste pri nas s samo dvema mericama pokrili večino dnevnih potreb po najpomebnejših hranilih (primerjava med bazičnimi praški).

Bazični prašek PUR – nemška kakovost

 

Beri naprej: Limona proti zakisanosti

Scroll to Top